Tjej slaggis

Har jobbat på en natt klubb i stan i helgen, shit vad mycket tjej slagsmål det blivit nu mera på krogen. men det är klart jämnställdhet ska vara på alla plan. Jag snackade med en av vakterna på jobbet och han sa att man går in med en liten annan inställning när man ska sära på tjejer men rätt som det är så har man bara en oväntad näve i fejjan.
 Man får se en hel del som nykter på nattklubbar kan jag säga...

Vaccination Australien

Har varit i veckan och vaccinerat mig för hepatit a och b, inte för att man behöver ta ngt innan man åker, but you never know when the shit comes to you. Var där i fredags morse och innan man fick vaccinera sig skulle man fylla i vilket år man tog stelkramps sprutan. Vilket var i mellanstadiet någon gång, kom iaf fram till att det måste vara -01 jag tog på ett ungfär. Tänkte inte mer på det förrän jag kom fram till kassan och sköterskan börja det ändra mina siffror, smart som jag är hade jag skrivit 1901. Tog jag den när jag föddes så hade jag varit 106 år nu, haha. Aja jag får skylla på att jag har jobbat mycket.

besviken..

Det är vad jag är, på vad är jag inte helt säker..kanske det faktum att man inte blev inkluderad och i det läget känner man sig jävligt ensam.

Var bara tvungen att skriva av mig...

Så det blir nog en bloggpaus för att försöka fundera ut allt..

/M

RSS 2.0