Fit for fight

Idag började min dag med att sova ut och nu ska ska jag på ett pass spinning! Vi får se hur illa det går med tanke på att jag har usel kondition.

Sedan lovar jag att uppdatera så ni får se vad jag har på mig. Tänkte recensera lite hår produkter också!

Dagen efter

Har varit och jobbat på en nattklubb natten till idag lite extra. Det är faktiskt ganska stimulernade jobb, det händer saker hela tiden och tiden bara springer iväg. Dock känns det dagen efter som att man varit ute och levt rövare hela natten, man känner sig helt klart bakis. Tänkt hur illa det blir då när man väl druckit lite.
Har slängt ut en massa skor idag, rikitigt duktigt av mig.


Lugg

Jag har funderat ett tag på att skaffa lugg, hade varit kul med lite förändring. Speciellt eftersom jag sällan tar ut svängarna hos frisören. Jag minns en gång då jag tog mod till mig att säga att min frisör skulle få fria händer, men när jag fick höra hennes planer om att jag skulle få hår som skulle efterlikna en älva och håret på huvudet skulle vara ungefär 5 cm långt balla jag ur och körde det gamla vanliga.

image29Men nog är det rikigt snygg med lugg kolla här bara
Bild tagen från asos

Oversized

Riktigt snygg med en kofta a lá extra large, som den här från Stella McCartney. Den ligger bra högt upp på min vill ha lista. Synd bara att man måste bara pengar, shiit vad det kliar i fingrarna...

image28


Bild från net-a-porter 

Christina Ribel

Är väldig sugen på att beställa några av hennes tröjor, har hört ryktesvägen att dem ska vara väldig sköna. Så vilken är snyggast?
Hon har även uppdaterat men nya färger som plommonlila och mossgrön, perfekt för hösten.image26image27
Bilder från Chrisina Ribel

Det lutar åt en svart så här mot vintern och man börjar blekna bort mer och mer.
Båda tröjorna kostar 499 kr och kommer från Christina Ribel

Speak easy

Har nyligen hittat en rätt färsk webb butik, speakeasyshop heter den och dom för bland annat Camilla Norrback, Minimarket och andra godingar.

Guldknappen

Fick idag en liten påminelse med posten om vad som hänt i sommar, jag och M var på guldknappe galan som var i augusti och minglade. Du hittar oss i det nyaste numret av damernas värld. 




image25

Ur Damernas värld nr 11 2007


Ganska trevlig tillställning, med en välfylld goodie bag att ta med sig hem, fylld med diverse småplock. Som en scarf från Lexington, strumpbyxor, en champagne kork (väldigt användbart!), hår produkter från sebastian med mera.
Årets guldknappe vinnare blev Ann-Sofie Back och under kvällen visades en  modevisning av höstens kollektion. Inget direkt jag skulle köpa, men härlig inspiration.

Sparlåga

Idag tror jag att jag enbart gått på sparlåga, har jobbat väldigt mycket dom senaste veckorna så känner mig nästan utbränd, hur bra är det egentligen? Men men mer pengar i plånboken skadar ju aldrig. Imorgon är jag ledig och jag ska se om man kan fynda något på stan, det är riktig avkoppling. /Å

Stilikon

Alla har nog säkert en stilikon som man ser upp till och inspireras av. Det har även jag och en av dessa är min lillasyrra som rakt igenom alltid kör sin grej oavsett vad folk tycker och lyckas varje gång.
När jag känner att jag inte har nått att ta på mig så rotar jag mer än gärna igenom hennes garderob.

Därför så ska hon få figurera i bloggen med sin dagens klädsel.
image24

/ M


Kii

En ny webbshopp är startad som heter Kii och den ursprungliga butiken ligger tydligen i Umeå, inte så långt från våra hemtrakter.

Det fanns faktiskt några godbitar i shoppen som jag hade kunnat tänka mig att köpa...om jag inte var tvungen att spara.

Så som denna manchester klänning från Rules by Mary eller denna tröja från Christina Ribel.

/ M


Wishful thinking

image20
Alla bilder är tagna från asos

Detta är vad jag skulle vilja ha på mig ikväll blanda lite sött med det lite hårdare. För sån är jag, söt på utsidan men hård på insidan. Till det hade jag haft utsläppt hår och en sotade sminkning. Just the way I like it.


ps. Detta är mitt första kollage. Var snälla. ds.


Vagabond

Nu har jag köpt skorna som ger mig lyckokänslan. Skorna kommer från vagabond och jag lägger nog troligvis upp en bild senare..

Min kollega här på jobbet blev totalt lyrisk när hon såg dom och skulle direkt ut på stan och leta upp ett par svarta för de skulle passa perfekt till hennes klädsel imorgon ;)

Ikväll blir det pizza med brudarna och sen kanske även ut en sväng (nyktert).

Kanske lite försenad men..

Jag bjuder på min klädsel idag också men kanske lite försenad, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur man nu säger?

image17

image18

Vad jag har på mig finns i ett tidigare inlägg förutom att jag bytte skinnisen mot parkasen.

Jag råkade dessutom hitta ett par skor på stan som det blir att köpa..(så mycket för självdiciplinen.)

/ M

Sex and the city

Älskar den serien. Jag köpte min sko låda i julas efter att ha fastnat för en av alla dessa repriser som går av  serien på kvällarna. I brist på annat så såg jag ett program så var man fast. Och ja, man kan fundera i vilken världen jag levde innnan dess eftersom serien på börjats för sisådär 10 år sedan.
Så med andra ord har jag haft en del att ta igen. (Har hunnit med den två varv nu)
 Dessutom börjar även inspelningen för den kommande filmen denna höst. Knappast blir det bättre, jag hoppas bara att den kommer att hålla måttet.  Jag tänker hålla tummarna hela vägen till premiären!

image16
 Bild tagen från http://www.businessweek.com/


Hade inte tänkt vara sämre än M och själv börja lägga ut mina outfits, tomorrow my friends /Å

Möte+stan

Snart ska jag iväg på ett möte men före det tänkte jag faktiskt kika lite på stan. Har som hållt mig borta för jag vet att jag kanske kommer råka slinta annars...

Eftersom jag inte har någon spegel i min lägenhet så kan jag ej fota vad jag har på mig
Men jag har i alla fall på mig..
Jeans - Acne Hex Lena
Tshirt - Grå med dödskallar från Hm
Skor - Kawasaki
Och över skinnjacka.


/ M


Hundar och kändisar

Det finns säkert många som tycker det är sött när man går med sin lilla dvärghund i famnen men jag skulle aldrig göra så med Elvis, min hund har fyra ben och då får han fan ta och använda dom.

Plus att om man heter Elvis kanske man inte direkt platsar i famnen?

image15

Här är min håriga pälsboll

/ M


Val är till för att göras?

Idag och imorgon är mina lediga dagar från jobbet och dessa kommer nog att spenderas med att inte göra ett skit..för det gör jag bäst när jag är ledig.

Igår däremot så roade jag mig med att kolla på idol samt topmodel/gilmore girls. Det enda som var jobbigt med gårdagen var att topmodel finalen och gilmore girls slut visades samtidigt. Vilket innebar att jag var tvungen att välja...svårt val men segraren blev gilmore girls.

image13

image14

Idag när jag inte gjorde något hade jag på mig:
T-shirt - En sisådär 9 år gammal tröja?
Lacktights - Gina tricot
Skor - Zara
Klocka - Dkny
Armand - A.V Max


Snart kanske man borde göra någon slags presentation av oss som bloggar?


/ M


Något nytt

Jag är härmed först ut att visa min outfit..det är stort. För mig i alla fall.

image11
Till dagens ära har jag på mig följande:
Linne - American Apparel
Kofta - Gina tricot
Jeans - Hm
Skor - Marc Jacobs
Parkas - Hm

Till detta hade jag min väska loui som är en Louis Vuitton Speedy som tyvärr inte fick vara med på bild då det var för jobbigt att stå på ett ben och fota samtidigt.

Min posering ser jag nu i efterhand är inte riktigt rätt, men jag lovar att öva framför spegeln varje kväll.

Update
Jag tänkte till lite och beslöt mig för att loui faktiskt förtjänade att vara med på bild, han är ju trots allt min vapendragare...

Så här är han gott folk!
image12

A.V Max

Har riktigt snygga armband plus att kyssjohanna just nu har lite rabatt på hela deras sortiment...

Vilket betyder att man kanske måste beställa ett till armband?

image8
Bild tagen från kyssjohanna

Jag har redan färgen gold men är sugen på electric blue eller orange. Fast då var det ju bara det att jag skulle spara pengar. What to do?

/ M

Om du lämnade mig nu..

Heter Lars Winnerbäcks nya singel och hans nya skiva Daugava och jag kommer vänta med spänning tills den släpps.
Sitta och kolla hans hemsida varje dag och känna mig så där groupie som bara Lasse kan få mig att känna.

Men tills dess så får jag lugna mitt lilla groupie hjärta med hans gamla låtar...


Vi gillar Acne..

Även jag funderar på att köpa mig ett par nya Acne jeans...
Sedan mitt första par Acne så har vi blivit väldigt bra vänner och jag spår en lysande framtid. Vi gillar acne helt enkelt.

Jag har redan ett par liknande Acne jeans, Hep Raw men nu funderar jag på Hex DC och skillnaden är att Hex modellerna har hög midja och en tajtare ben Vilket jag givetvis gillar.

image7
Bilden är tagen från Acne

Senare i eftermiddag så tänkte jag faktiskt visa upp dagens klädsel(eller om man väljer modebloggarnas språk s.k outfit)

/ M


Lycko köpet

Kommer just hem från stan efter att ha köpt ett par nya ljusa acne jeans, lycko nivån är rätt hög just nu. Jag har faktiskt letat efter dom ett tag nu, i den i princip enbart mörka jeansvärlden. Tror starkt på lite förändring.

Australien..

Eftersom jag och Å plus en till är på väg mot Australien så gäller det att ha självdisciplin och spara pengar, och man kan väl säga att det inte är min starka sida även om jag nu under sommaren faktiskt har lyckats ganska bra(för att vara mig).

Därför så tänkte jag inventera mig garderob och försöka att använda kläder som jag redan har och även införa ett litet shoppingförbud. Eller inte ett direkt shoppingförbud men att shoppa under en viss gräns...

Så detta blir lite av mitt mål under tiden jag bloggar, vi får se hur det går!

Budget Vs Lyx

Sist när jag var i Stockholm hittade jag underbara skor från Pedro Garcia som tyvärr inte var i min prisklass och nu har jag hittat snarlika budget kopior..

Vilka hade du valt?
image5image6
The real thing eller budget från have2have?

Höst-lista

Nu när det börjar bli höst så är det ju ett bra tillfälle att uppdatera garderoben(även om det kanske inte är aktuellt för mig, men drömma kan man ju alltid) så därför tänkte jag göra min höst-lista.

  • Strumbyxor - Gråa, Svarta, Mörkröda, ribbade, släta osv.
  • Jeans - Nya jeans är alltid välkommna i min garderob, nu ser jag fram emot ett par Acne Hug!
  • Svart kofta - Jag har ingen riktigt bra svart kofta? Fråga mig inte hur det är möjligt..
  • Färgglada heels - Helst riktigt blå men andra färgar funkar också, livar upp vilken outfit som helst.

Nästa del av listan kommer senare..

Gentlemän, finns dom?

Vars har alla gentlemän tagit vägen? Fantasin hos killar dog ut ungefär med att raggninsrepliker i stil med "Tjena kexet, står du här och smular" föddes. För vem egentligen tycker att det är en charmig replik.

Äntligen

Nu har vi äntligen kommit in på banan, ständiga uppdateringar är på in tåg

Hey

Nu är det nedräkning....

RSS 2.0